Szerintetek mit kérjek szülinapomra?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok (már volt a szülinapom csak utólag kapom az ajándékot) hobbim a számitógépes játékok egy gamer vagyok számítógépet karácsonyra kapok telefonom van és egy valamim nincs (és még jópár dolog nincs szóval ne gyertek azzal hogy ha nem tudom mit kérjek akkor meg van mindenem mert nincs) ötletem. Ebben szeretnék segítséget kérni. Állatom van szóval az kilőve, és pénzt se szeretnék se ruhát mert az valahogy nem nagyon izgat.Trollok kíméljenek és lehet szidni hogy milyen hülye vagyok hogy nem tudom mit kérjek nem érdekel és az ilyen idiótákat szemrebbenés nélkül blokkolom.A normális válaszokat előre is köszönöm. Béke!2014. nov. 10. 18:41
1/4 anonim válasza:
MP4 lejátszó, fülhallgató, márkás cipő, smink készlet, körömlakk, valami drága finom illatú tusfürdő-dezodor-parfüm-szappan csomag, telefontok, könyv, ékszer, mozi/színház/koncert jegy, vásárlási utalvány a kedvenc üzletedbe.
laptop matrica: [link]
babzsákfotel: [link]
Esetleg valami számítógépes játék, pl Sims, vagy akármi.
Remélem segítettem, boldog szülinapot :)
14/L
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :D
2014. nov. 11. 07:03
4/4 A kérdező kommentje:
:D
2014. nov. 15. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!