Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit kérjek szülinapomra?

Mit kérjek szülinapomra?

Figyelt kérdés

Mindig 1-2 héttel a szülinapom előtt feltűnik ez a kérdés. Erre meg a szokásos 'nem tudom' válasz jön elő.

Most szeretném 1-2 hónappal a szülinapom előtt eldönteni.

Hát, játékot azt nem igazán kérnék, mert úgy se játszanék vele. A tavaly valami szép tortát kértem, de az olyan lett, hogy annyi hasonlóság volt benne, hogy csokis volt.

Szóval tortát nem kérek.

Mit kérjek? 13/L

2014. aug. 18. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jó a telód vagy még régi gombos akkor kérj egy telefont az is van már kb. 20000-től jobbak. vagy táblagépet ezen is tudsz játszani internetezni ebből még szerintem 10000 Ft-os árkategória is van. Vaaaagy egy Ebookot ezen tudsz olvasni szóval ez hasznos és a szüleid se tudnak belekötni hogy ne internetezz!!

na de hogyha nem akartok ennyit költeni akkor kérj vmi jó könyvet, csokikat, ékszereket vagy ilyesmi szóval ami néha letudni kötni vagy amire vágysz. Jobbakat nem tudok mert nekem karácsonykor van a szülinapom és egybe vonjuk szóval nekem kariszülinapom van.

13/L

2014. aug. 18. 12:52
 2/9 anonim válasza:
83%

kérj pénzt. abból majd azt veszel amit akarsz.

10k-20k-s telefont tabletet semmiképp ne kérjél, azok a vackok annyit se érnek hogy kidobd a kukába őket.

2014. aug. 18. 12:56
 3/9 A kérdező kommentje:

Anyuméktól annyi könyvet kérek, hogy azt nem győzik megvenni, mert a könyvtárba sincs meg. Szóval ez nem jött be. :/

Elektromos kütyük nekem nem kellenek. Nem értem őket, és amúgy sem létfontosságúak.

2014. aug. 18. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom de pl. ha egy jobb minőségű Ebookot megvesznek a szüleid akkor az kb. már annyiba lenne mint az összes könyv. és arra pedig ingyen letöltheted és kész. mondjuk telóra is lelehet de ennek van vmi külön áruháza amiben ott az összes könyv ingyen. meg már nem azért de melyik gyerek nem örül egy elektronikai kütyünek?: ) de ha végképp nem akarsz ezt akkor kérj vmi csini ruhákat, sálakat,egy jó csizmát ugyis jön a tél. de amúgy ezt neked kell tudni hogy mit szeretnél, ha nem jut eszedbe semmi azt is megértem én is mindig így vagyok de akkor bevetem a ruha ötletet: ) most ugrott be egy jó ha van pláza a közeletekbe kérj utalványt és azon tényleg bármit vehetsz, vagy tényleg kérj pénzt én és azt mondjuk eltudod rakni a jövőbe vagy veszel vmit de jobbakat én se tudok.

13/L

2014. aug. 18. 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:

ezt még itt találtam a gyakorin ebbe is jók vannak: ) :

Attól függ, mik érdekelnek. Ha sportolsz valamit, akkor kérhetsz ahhoz kelléket, pl. ha lovagolsz, akkor egy új kobak, vagy kosarazáshoz egy palánk és egy labda (ha kertes házban laksz), vagy hasonlók. Esetleg kérj DVD-ket, CD-ket. Ha gyűjtesz mondjuk bélyeget, szalvétát, képeslapokat vagy valamit, akkor ahhoz kérj egy albumot, vagy egy szép dobozt. Szobádba valamilyen berendezési tárgy? Mondjuk egy babzsákfotel, egy szép szőnyeg, új polc, ilyesmi. Legvégső esetben pénz, vagy inkább kupon, az egy kicsit elegánsabb ajándéknak, abból pedig azt veszel, amit akarsz.

Ennyit tudtam segíteni, az a helyzet, hogy ezt neked kell tudni a legjobban hogy mit szeretnél.

13/L

2014. aug. 18. 17:44
 6/9 A kérdező kommentje:

4-es:

Nem, én nem örülök az elektronikai kütyüknek, mert nem létfontosságúak.

És nem vagyok 'divatbolond' nekem jó egy laza nadrág, amibe jól érzem magam.

5-ös: nem sportolok. ellenségem. max úszok, de oda nem kell semmi. A lakberendezés érdekel, de én egy szobába lakok 1 tesómmal, és ezért a szoba elég kicsi..nem lehet kedvemre változtatni...

2014. aug. 18. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:

úszáshoz is lehet békatalp vagy úszódressz, strandpapucs, törölköző…

egyébként nem tudom miért kell ezekbe belekötni mert inkább örülnél neki hogy emnyit írtam és ha ennyi közül nem tudsz választani akkor ne kérj semmit ez a legegyszerűbb. : )

2014. aug. 18. 19:26
 8/9 A kérdező kommentje:
hát, ez az...megvannak ezek.
2014. aug. 18. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha már te se tudod, hogy mit kérj, akkor nem is kell neked semmi!
2014. aug. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!