Szerintetek mit kérjek szülinapomra?
Hát én Mégis azt mondom: adakozz, ha már ennyi mindened van =-) Pénzen nem igazán lehet megvenni semmit, legfőképp nem azokat az együtt töltött perceket, amiket csak a lelkedben tudsz megőrizni, életerősítő elixír gyanánt.
Kérd meg a szüleidet, hogy tölthess velük egy kis időt, menjetek el valahová pár napra együtt. Én bánom, hogy nem tölthettem a szüleimmel annyi időt, mint amennyi megadatott, és nem is hiányzik az, sosem hiányzott, hogy elhalmozzanak mindenféle cuccal, a szeretetük, az, hogy mellettem legyenek, ezerszerte jobban kellett, mint akármi, bármi más...
Ha még élne az egyik szülőm, nem kérnék semmi mást a születésnapjaimra, csak azt, hogy velem legyenek.
Eszt kerjel, mert abbol lathatoan nem sok jutott. Senkit nem erdekel mennyi szirsz*rt kaptal eddig, ha mar ezekkel sem tudsz mit kezdeni, inkabb ne 'kerj' semmit.
Mi lesz az ilyen gyerekekbol felnottkent, amikor a sajat labukra kell allni, bele se merek gondolni...
Én azt szoktam mondani, hogy "Mindegy, csak meglepetés legyen!" :-)
Viszont ha te nem vagy annyira oda a meglepetésektől, akkor mondjuk kérhetnél klasszikusan csokit, CD-t vagy Albumot a kedvenc bandádtól, táskát (jó hát nem tudom, hogy a fiúk mennyire vannak oda tőlük... :-) ) sapkát, cipőt, Nintendo-t bár szerintem neked ez már felesleges, Mp3-lejátszót, illetve olyan felsőt amin valami vicces felirat vagy éppen a kedvenc énekesed képe van.
Remélem tudtam segíteni, megy a zöld pipa?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!