Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 40 éves anyának ajándék?

40 éves anyának ajándék?

Figyelt kérdés
Anyukám 40 éves lesz.Nem tudom hogy mivel lephetném meg.Pénzem nincs,megpróbálok apámtól kérni,bár valószínűleg neki se lesz.Tavaly képkollázst készítettem,előtte verseket írtam,rajzoltam.Úgy hiszem most a rajz nem fog bejönni,mivel már 15 vagyok.Elvileg sütni is fogok egy tortát.Szóval ötlet?
2014. júl. 23. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
A torta szerintem szuper ötlet egy fiútól. 40 éves az anyukád, tehát fiatal. Bármi jó neki amit a fiatal nőknek ajánlanak. Parfüm, csoki, táska stb. Amúgy szerintem a torta tökéletes. Ha írnál mellé egy kártyát amin megköszönöd hogy ő van nektek az még több lenne hidd el mintha csak vennél valamit.
2014. júl. 23. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:

A torta önmagában szuper ötlet.

Ha mégis van rá 2-3 ezer forintod hogy ajándékkal lepjed meg itt nagyon szép és igényes tárgyakat lehet vásárolni valódi bőrből. Ajánlom figyelmedbe a kulcstartókat és az igazolványtartót. Én is vásároltam a hölgytől és tényleg hosszú életű, igényes darabokat kaptam:

[link]

2014. júl. 24. 11:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket.
2014. júl. 24. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!