Mit csináljak anyának szülinapjára?
Hú, nekem elég nehéz volt :) De megpróbáltam, és nagyon csúnya lett, de anyunak tetszett :)
Jah és H tényleg meg szeretnéd csinálni, akkor úgy csináld, hogy a szövetből vágj ki két egyforma szív formát, mindenképpen nagyobbat annál, mint amekkorára tervezed a kész szivecskét. Majd a fonákján kezd el varrni, és amikor majdnem kész, hagyj egy akkora lyukacskát, hogy ki tudd fordítani a szívet, így a kész szív nagy részét nem fog látszani a varrás, bármilyen csúnya is legyen :) Aztán bele tömködöd a vattát, és a lyukat meg ahogy tudod össze varraod. Nekem sajnos sosem sikerült szépen, így ha ha nagyon csúnya lett, akkor csúnya részére varrtam egy masnit akasztóval :P
Ha meg szeretnéd próbálni a nevét, vagy az anya szót rá varrni, akkor az legyen az első lépés. Előbb rá himzed a szót, majd azután kezded össze varrni a két darabot. S ilyenkor ugye arra figyelj, hogy a hímzett szó, befelé nézzen (vagyis a másik szövet darabon feküdjön) mert miután kiforditod a szivecskét, akkor nyilván kifelé fog nézni a szó is.
Remélem érthető voltam :) De nézz körül az interneten is, vannak kreatív hobby blogok, ott is nagyon sok szép ötlet és hasznos tanács van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!