Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek anyának szülinapjár...

Mit vegyek anyának szülinapjára? Nem tudok dönteni!

Figyelt kérdés

Hajfestékre (-25%-os kedvezményem van egy adott hajfestékmárkára a DM-ben), vagy parfümre gondoltam. Nem használ 'kencéket', vagy ha mégis, kivonták azokat a termékeket, amit használt.

Egy probléma van: szombaton volt a szülinapja, nem volt itthon szinte egész nap, és nem vettem neki még semmit. DM-be csak péntek körül tudok menni, viszont parfümöt már holnap tudok venni neki.

2013. jan. 6. 16:11
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem a parfüm szebb ajándék. A hajfesték kicsit olyan mintha céloznál arra hogy fesse már be. Meg egy parfüm tovább is tart. Én azt venném.
2013. jan. 6. 16:17
 2/5 okoska31 ***** válasza:
100%
parfüm. legközelebb időben vegyél. meglepő módon minden évben ugyanakkor van a szülinapja...:)
2013. jan. 6. 16:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Ne bántsatok már :( :D
2013. jan. 6. 16:22
 4/5 anonim válasza:
Szerintem is parfümöt vegyél :)
2013. jan. 6. 17:33
 5/5 anonim válasza:
Ha a hajfesték lehet célzás akkor a parfüm is.Vegyél neki csokit,csinálj egy laza vacsorát,csak lássa,hogy nem felejtetted el.
2013. jan. 6. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!