Mit vigyek neki születésnapjára?
Figyelt kérdés
Tudom, sablonos kérdés. De tényleg tehetetlen vagyok. Ismerősöm, ismerőse meghívott jövőhét pénteken a 40. születésnapjára, viszont csak egyszer találkoztunk. Fogalmam sincsen, hogy mit kéne neki vinnem, mivel alig ismerem, és mellé még kő gazdag is... lehet lenézne egy üveg pezsgő miatt? :S Áhh, nem tudom...2014. júl. 9. 15:05
1/9 anonim válasza:
Ha nem ismered, akkor ha nő, cserepes virágot, mondjuk egy szebb orchideát, esetleg csokit, ha férfi, akkor egy jobb minőségű bort.
Oké, hogy sablon ajándék, de nem lehet vele mellé lőni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, nagyon aranyos vagy. Pasiról beszélünk. Borok világában nem vagyok túlságosan otthon. Édes vagy száraz?
2014. júl. 9. 16:35
3/9 anonim válasza:
Pasinak csak szárazat. És szerintem inkább vöröset.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor meg is van az ajándék :)
2014. júl. 9. 19:14
5/9 anonim válasza:
Hm.. Látom meg van az ajádnéka... Én egy vihargyújtót adnék neki (ha dohányzik persze). :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ez sem rossz :) gondolkoztam rajta, csak a mintánál állt meg a tudomány :)
2014. júl. 9. 19:30
7/9 A kérdező kommentje:
Hál istennek időben kiderült, azaz most, hogy nem szereti a bort, csak a sört :D érdekes :D
2014. júl. 9. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!