Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vigyek neki születésnapjára?

Mit vigyek neki születésnapjára?

Figyelt kérdés
Tudom, sablonos kérdés. De tényleg tehetetlen vagyok. Ismerősöm, ismerőse meghívott jövőhét pénteken a 40. születésnapjára, viszont csak egyszer találkoztunk. Fogalmam sincsen, hogy mit kéne neki vinnem, mivel alig ismerem, és mellé még kő gazdag is... lehet lenézne egy üveg pezsgő miatt? :S Áhh, nem tudom...
2014. júl. 9. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha nem ismered, akkor ha nő, cserepes virágot, mondjuk egy szebb orchideát, esetleg csokit, ha férfi, akkor egy jobb minőségű bort.

Oké, hogy sablon ajándék, de nem lehet vele mellé lőni.

2014. júl. 9. 16:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, nagyon aranyos vagy. Pasiról beszélünk. Borok világában nem vagyok túlságosan otthon. Édes vagy száraz?
2014. júl. 9. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Pasinak csak szárazat. És szerintem inkább vöröset.
2014. júl. 9. 16:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor meg is van az ajándék :)
2014. júl. 9. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Hm.. Látom meg van az ajádnéka... Én egy vihargyújtót adnék neki (ha dohányzik persze). :)
2014. júl. 9. 19:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ez sem rossz :) gondolkoztam rajta, csak a mintánál állt meg a tudomány :)
2014. júl. 9. 19:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Hál istennek időben kiderült, azaz most, hogy nem szereti a bort, csak a sört :D érdekes :D
2014. júl. 9. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez tetszik nagyon: [link]
2014. júl. 9. 20:21
 9/9 anonim válasza:
egy drágább pia tökéletes.
2014. júl. 16. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!