Ti milyen ajándékot vennétek a szerelmeteknek a születésnapjára?
1 . Nem mi ismerjük a párodat.
2. Nézz körül az oldalon, ezer ilyen kérdés van.
3. Itt vannak a sablonválaszok, amiket írni fognak: óra, kölni, élmények stb.
1) Mennyi idősek vagytok?
2) Lány vagy, vagy fiú?
3) a "meg szeretném lepni" külön írandó
4) Ha lány vagy, csinálj neki egy klassz vacsorát, ha fiú, szervezz valami klassz programot - sokkal jobb, mint az értelmetlen csecsebecsék.
5) A 4-es pont akkor van érvényben, ha elmúltál már 13, bár a helyesírásodból nem gondolom.. Meg abból sem, hogy nem ismered annyira a párodat, hogy eszedbe jusson egy csomó ötlet.
Most a ferjem akkus fúrót kap..nek ez lesz a váááúuú...
Az elektromos fogkefe és a saját magam által varrott tok a hobbikellékének volt ami nagyon tetszett neki..
De ami mindent ütött az az volt, hogy mindig nézett egy táblát..és én benyúltam neki...necces volt...de ugye ő gyűjtögette az utcatáblákat akkoriban..
Tehát a személyesebb ajándékokat kedveli...
Lehet, hogy másnak a fúró személytelen, de beki tudom, hogy nem lesz az...
hát én vettem már: felsőt, csokit, lávalámpát, pénztárcát, parfümöt, joystick-ot, usb-t (mikor megjelentek)...
A legnagyobb wao számára az volt, ammikor megkapta tőle a kutyáját, egy fekete labrador kölyköt.
Te ismered a párodat, hiába írom, hogy vegyél neki egy kiskutyát, ha ő meg utálja a kutyákat.
Én az enyémnek egy új autót vennék, ha lenne annyim, ment annak örülne :) Mondaná rá, hogy váó...
Egyébként semmit nem írtál a férjedről, honnan tudjuk, hogy mit szeretne?
2. válaszoló.. Köszönöm a nyelvtan órát, tudok helyesen írni, de sűrget az idő, és ilyenkor pont nem érdekel, hogy hogy írok.
15 éves vagyok, lány vagyok, a barátom 18 éves, és fiú. Ő olyan fiú, aki mindennek tud örülni, nem nagyravágyó, röviden, ha odaállnék egy üres papírlappal annak is örülne.
Ajjajaj...ha 15 éves vagy, akkor mindent visszaszívok.
A 18 éves barátodnak, nyakláncot, könyvet, vagy menjetek moziba. Nyílván nincs nagy jövedelmed, úgyhogy nem is kell többezres cuccokat vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!