Egy 19 éves fiú milyen ajándékot tudna a leginkább értékelni?
Figyelt kérdés
Már 2,5éve vagyunk együtt, és mindig zavarba hoz, mert szegényemnek elég, ha én vele vagyok, de nagyon szeretnék egyszer végre valami extrát adni neki, mert túl jó, tiszta szívű ember. Kicsit olyan, mint egy gyerek.
(Olyanokat kérlek ne írjatok, hogy szex, meg hasonlók, mert egy ideig még nem kerül rá sor.)
2014. jún. 7. 19:10
1/5 anonim válasza:
Hát ha nem került még rá sor, akkor annak biztos örülne.
2/5 anonim válasza:
Az hogy kivered neki az még nem szex szóval hajrá!
3/5 anonim válasza:
hát én mondjuk örülnék egy fél női seggnek
4/5 anonim válasza:
Egy Hattori Hanzo kardnak tuti örül :D
5/5 anonim válasza:
ha tényleg olyat akarsz ami nagyon sokat jelenthet neki és azt akarod hogy emlékezzen rá vegyél neki egy autót. kicsit nagyon költséges de felejthetetlen lesz. (főleg akkor jön be neki ha szereti az autokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!