Ötletekre lennék kiváncsi! Leginkább egyedi, akár kézzel készült ajándékot szeretnék adni barátomnak (28). Mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
Nemrég ota vagyunk együtt,szóval egy elég nehéz egyelöre. Az apró kis dolgokat/ kütyüket nem annyira kedveli. Szeretnék valami egyedi dolgot,aminek biztos hogy örülne...ha valaki tudna segiteni,megköszönném2012. dec. 4. 09:33
1/3 anonim válasza:
Készíthetnél neki egy patchwork takarót.
Szerintem nagyon klassz ajándék lenne. Fiús színekkel csinálhatnád /sötétzöld, kék,barna,szürke/
2/3 Szafica válasza:
3/3 anonim válasza:
Nemrég láttam egy blogon tök jó házi készítésű likőr recepteket, ha szereti az alkoholt akkor szerintem ez nem rossz ötlet:
Kicsit le kell görgetni a receptekhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!