30 dik szülinapodra mit kértél?
Figyelt kérdés
0anyuka vagyok van egy csodás férjem, 2 gyönyörü gyerekem.
szerettem volna egy kutyát de a férjem beintett hogy nem lesz holott szerintem nekem is jogom van kutyát tartani mint neki. nagyon berágtam rá hiszen nem engedélyt kelett volna kérnem csak ezt szerettem volna szülinapomra. nem egy fél házat vagy kocsit mert ezeket magas ivből....
hát ekkora kérés?
2014. jan. 15. 07:44
1/5 anonim válasza:
Nem kértem semmit,az nem meglepetés,nem ajándék.
Páromtól egyébként egy csodaszép ékszerszettet kaptam és egy wellneshétvégét.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagy kérés, mert ha igaz ,együtt éltek,emiatt a kutya áttételesen is de az ő nyakába is kerülne. Gondolom alapból utálja, és ahogy látom , a kutya és a családja közötti választást Te nyerted meg. Én azért már ezt is ajándékként értékelném.
3/5 anonim válasza:
Neki van kutyája, neked meg nem engedi meg hogy neked is legyen egy saját?
4/5 anonim válasza:
Nem kértem semmit, végül egy gyönyörű fülbevalót kaptam.
De nálatok már van kutya, ami az "övé" és te szeretnél egyet külön? Nálatok nem közösek a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!