Férjem születésnapjára keresek ötleteket várandósan?
Nem tudom mennyire értesz hozzá, de készíthetnél egy pár perces kisfilmet saját zenével saját fényképekből. A gépen meg tudod nézni hogy alapból van-e windows movie maker programod (legtöbb gépen rajta van, de letölteni sem nagy ördöngösség). Ez egy nagyon egyszerű kis videó szerkesztő, szinte csak bele kell húzogatni a fájlokat. Biztos vannak pocakos képeitek, azt is bele lehetne rakni és így ez is egy szép emlék lehetne. :)
Ha esetleg segítség kell szívesen segítek.
37 hkm
És mondjuk olyat lehetne, hogy amennyi éves, a példa kedvéért mondjuk ha 25 akkor a 25 számot egy nagy táblára fényképekből kirakni. Ehhez annyi hogy a nyomtatást papír beszerzést helyben, településen meg tudod-e oldani.
Vagy esetleg ha a fényképeknél maradunk akkor héliumos lufikra lehetne akasztgatni és mondjuk a nappaliban vagy szobában felengedni amikor belépne nagyon meglepődne. Ez is lehetne annyi lufi ahány éves. Viszont itt is problémás lehet a héliumos lufi, hogy annak a beszerzése mennyire megoldott... :S Meg ez annyira nem maradandó viszont biztos meglepődne. :)
Most más nem jut eszembe... :)
(1. voltam)
Nagyon ötletes vagy, köszi szépen! :D
Erre még soha nem gondoltam, de remek! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!