Pólót szeretnék csináltatni az egyik oszt. Társamnak? Melyik a jobb felirat?
Van egy osztálytársam akinek tettszem. Már kétszer megkérdezte,hogy járunk-e,de eddig mindig azt mondtam,hogy várjunk még egy kicsit. Jövőhét pénteken tart egy pókerezést otthon,ahova a legjobb barátját, az egyik barátnőmet és engem hívott el. Arról nem volt szó,hogy szülinapi buli lesz,de a jövőhét utáni kedden lesz a szülinapja és azon a héten nem lesz suliban. Úgy gondolom,hogy kéne vinni valami kis ajándékot neki,csak azt nem tudom,hogy mit. (Mindene megvan) az egyetlen ötletem az,hogy csináltatok neki egy feliratos pólót. melyik a jobb? - like a boss vagy - google sem tudja? kérdezz engem
16 éves fiúnak lesz egy 15 éves lánytól
ez a feliratos poló ötlet nagyon tetszik.. szerintem a google sem tudja, kérdezz engem -->ez a jobb
vagyha szereti a csillagászatot, abban a témában is lehet irni
Ja és én a te helyedben, bónusz ajándékként összejönnék vele (persze csak ha minden ugy alakul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!