Mit tegyek most? Megkérdezzem vagy ez illetlenség lenne?
Sziasztok!
Nem igazán találtam a megfelelő kategóriát, de remélem itt hasznos tanácsokkal láttok majd el engem..
Az egyik legjobb barátnőmnek lesz a jövő héten a szülinapja és ma az anyukája jelezte, hogy egy meglepi bulit szeretne tartani és szívesen látnának engem is.
A probléma az, hogy van egy párom és távkapcsolatban élünk, a jövőhetet már több hete lefixáltuk, hogy együtt töltjük az én városomban, mert a következő hónapokban nem igazán tudnánk együtt lenni. Keddtől-péntekig lenne itt, a buli pedig szerda-csütörtök körül lenne.
Most kérdezzem meg az anyukát, hogy jöhet-e a párom? Ez nem nagy bunkóság?
Kérlek normális válaszokat írjatok!
Egyébként a srác és a barátnőm ismerik egymást és jól kijönnek.
Igen, kérdezd meg! Nem bunkóság, hanem egy élethelyzet, amelyet meg kell oldani.
Viszont, ha na nem jöhet a párod, akkor te a párodat válaszd!
Hogy miért mondom ezt? Mert, ha a pároddal nem kellesz, akkor nélküle se kellj nekik.
A neten kell kérdést feltenned, hogy rájöjj ?
Persze, hogy kérdezd meg egyáltalán nem bunkósság, ő hozzád tartozik...
Ilyen helyzetben még sosem voltam és elbizonytalanodtam, de ha jól tudom ez az oldal erre való, hogy kérdezzünk, nem?
A többieknek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!