Tanácsok? Fontoss?!
Sziasztok!
Nem csak azért kérek ötleteket, mert nem lenne, hanem, mert annyira még sincs, abban a helyzetben amiben vagyok...
Anya szülinapja lesz, 55. és nemigazán teltek jól az elmúlt hetek....egy nyaraláson kívül... és 20.án lenne a szülinapja...Van egy bátyám, de ő se tudja hogy mi legyen,..és bevallom nem igazán vagyunk olyan testvéri kapcsolatban, hogy beszélgessünk...
Most viszont nagyon szorít az idő már....
Nem tudom, hogy anyám mire is gondolt, mert mikor vezsekedés volt emlegette, hogy kíváncsi arra mit is lesz a szülinapjából, mivel hogy minden 5.-et erőteljesebben meg kell ünnepelni 50 év után.
Gondoltam vasorára valahol....de mivel nem jók annyira a fogai elrontották a műt nem tudom h tetszene-e neki...meg a másik hogy anyagi...az én pénzemet ő kezeli igy is volt megbeszélve és most nem tudom h kérjek tőle?? a bátyámnak se tudom hogy van e mert sok volt a kiadása, attól függetlenül h együtt lakunk...olyan valamit kéne kitalálni amihez nem kell túl sok pénz...jah és az aranyat is kéne venni sztem az jó lenne, de az se egy forint...h miért nincs az más történet...
nem tudom mit tegyek és már csak egy hét van hátra...szeretném ha jól sikerülne de az elmúlt hetek nem votlak jók....viták, sbt..
mitévő legyek?? én 23 tesóm 33 éves...komplikált az életünk és ...3an maradtunk már másfél évtizede...
Mit tennétek a helyemben???
szeretném ha tudná én legalább gondolok rá...mégha néha nem úgy érzi...
köszi aki segít <3
Nehéz elhinni, hogy 23 éves vagy.
Egyébként vigyétek valami programra, ami érdekli.
Csinalj egy foto albumat csaladi kepekbol
tuti fog orulni neki :)
14/l
A jó ajándék attól függ milyen típusú ember az anyukád.
Ha esetleg örülne ilyesminek befizethetitek előre egy kozmetikushoz. Arctisztítás, arcmasszázs, szemöldök igazítás, esetleg valami arcpakolás - együtt 5-6 ezer forint. Vagy lehet egy manikűröshöz, pedikűröshöz, esetleg masszázsra - ezeket még házhoz is lehet rendelni pár ezer forintért. Mellé torta, esetleg néhány barátnőjét is meghívhatnátok, hogy felköszönthessék. Nektek akkor csak némi szendvicset, gyümölcslevet, pezsgőt és valami kis rágcsálnivalót kellene előkészíteni még, a hangulatot hoznák a barátok. Az sem gond ha csak 1-2 vendég lesz, lényeg, hogy előre gondoltatok a szülinapjára és készültetek rá.
Persze ha nem ilyesmiket kedvel, akkor véletlenül se. Vehetnétek esetleg egy szép ékszer karórát, abból is van sok gyönyörű, elegáns, ami nem is drága. Esetleg valami ékszer, ami nem arany. A bizsuk között vannak nagyon elegánsak is. Az ékszerüzletekben külön szokták elhelyezni azokat, amik ásványokból készült medállal vannak, Swarovsky kővel vagy féldrágakövekkel, borostyánnal, türkizzel. Esetleg kereshetnél ilyen üzletet, ahol eleve csak igényes bizsuk vannak, mert ott akár fele áron is lehetnek.
Elviheted anyukádat egy színház előadásra vagy valami vidám műsorra a szülinapján, vagy utána valamelyik nap és a jegy lehetne az ajándék.
Valaki már javasolta a fényképalbumot - annak biztosan örülne. Lehet egy fényképből - amin a tesóddal, anyukáddal vagytok együtt - 3D-s lézergravírozásal üveg asztali díszt csináltatni, pl.a Camponában is van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!