Mit kérjek születésnapomra 100000ft összegből?
Figyelt kérdés
van már telefonom tablettem és laptopom is!!!!!!!2013. júl. 15. 11:52
11/25 anonim válasza:
Nagyobbik részét kérd egy megtakarítási, kamatozó számlára, bontható kötvénybe, stb..legyen egy tartalékod az életben, hogyha gyorsan pénzre lenne szükséged, legyen!
13/25 anonim válasza:
Ez kamu kérdés! Most komolyan? Valaki kap egy tábla csokit 200 Ft értékben és NEM 100 ezer forintért!!!!!!!
Ha meg ennyire jól megy neki, akkor nem itt kérdezget, hanem tudja mije van és mije nincs.
Van telefonod tableted és laptopod!
És???
Ha azt írom bicaj? Az már smafu.
Ha bármit is írnék, neked úgyis mindened megvan már, mert akinek 100 ezer jut egy szülinapra az kapásból megkap mindent minden indok nélkül is.
15/25 anonim válasza:
Szerintem sem komplett az a szülő, aki ennyi pénzt költ a gyereke szülinapjára, de azért el tudom képzelni, hogy manapság van ilyen. És azt is, hogy attól még a gyereke felnő tisztességesen és nem hülyeségekre költik el. Ezért ilyenkor tényleg a gyereken múlik, hogy mit választ, hülyeséget vagy tényleg hasznos dolgot.
17/25 anonim válasza:
Hát, szép kis összegért választhatsz...
Ha nincs ötleted, miért nem pénzt kérsz?
Amúgy ennyiből én biztos, hogy valami utazást kérnék, mármint, ez önmagában arra nem lenne elég, de elraknám, és gyűjtenék még hozzá.
De neked kell tudnod, hogy te mit szeretnél, ezt mi hogyan mondjuk meg??
19/25 anonim válasza:
Kérjél tojótyúkokat, a tojást meg hord a piacra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!