Mit kérjek születésnapomra?
Bocsi, tudom, hogy napi 100 ilyen kérdés van. :)
Szóval, most lettem 18 és a szüleim állandóan azt kérdezik, hogy mit szeretnék. Hiába mondom, hogy semmit nem kérek, amire szükségem van az megvan, de ôket ez hidegen hagyja. Mondtam, hogy akkor pár pólót, de szerintük ez kevés mivel 'csak 18 lettem'. Szóval valami ötlet miként 'állíthatnám' le ôket? Köszi :)
18F
Az utazás jó ötlet, ha kivitelezhető anyagilag.
De ha nem akkor gondold végig hogy mi olyanod van ami már régebbi vagy cserére szorulna, esetleg a telefonod mennyire új és milyen az állapota. Vagy ha nincs még jogsid de szeretnél akkor írassanak be, és fizessék, a jogsi annyiból jó hogy álláskeresésnél sok előnyt jelenthet. Én ezt kaptam mert apám mondta hogy ma már sose rossz ha van az embernek jogsija és a húgom is most lesz 18 2 hónap múlva és apám mondoatja neki hogy nyáron úgy keressen diákmunkát vagy úgy szervezze a dolgait hogy beiratja autós iskolába hogy legyen jogsija, és azért most mert egyrészt mégis csak 18 éves lesz és ő ezt ajándéknak szánja úgy mint nekem, másrészt apám már unja a vezetést és átadná a terepet nekünk, csak én nem érek rá mindig fuvarozni nem is lakom otthon mindig csak akkor ha pihenős vagyok és ha a párom épp dolgozik vagy otthon van dolgom ügyintézés stb... vagy segíteni valamit akkor otthon vagyok.
kocsi használt/új anyagi helyzettől függően. esetleg robogó
focimeccsre jegy ha szereted pl, de lehet kosár is vagy amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!