Mit kérjek a 13. születésnapomra?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Szó szerint meg van mindenem! Nincs szükségem különösebben ruhára sem,persze bennem is meg van az a lányokat fenyegető vásárlás kór,de ha benézek a szekrényemben van mindenem! Szeretek olvasni, fényképezni...
Kérlek,ha valakinek van jó ötlete az írjon!:)
2013. jan. 3. 19:29
1/12 anonim válasza:
Miért kell mindenképpen kérni valamit? Kérj egy finom tortát!
2/12 anonim válasza:
Kérj sok sok sört, sok sok alkoholt, sok sok srácot a szülinapodra. emellett kérj egy sp cd-t, két doboz cigit, egy fél disznót, gázpörkölőt, villanyborotvát és viagrát :)
3/12 anonim válasza:
Harangkéses élezögépet. Olyanod biztos nincs.
5/12 anonim válasza:
Először is tök szép neved van! Másodszor pedig ha minden ruhád és cuccod megvan, akkor esetleg kérhetsz valami olyat, amit "csinálni kell". Mozi, színház, utazás, koncert, tanfolyam stb.
6/12 anonim válasza:
Ha tényleg szeretsz olvasni akkor a Szent Johanna Gimi első részét...:)
7/12 Nóri.13 válasza:
Hát, én speciel rollert kértem, mert azzal gyorsabban beérek a suliba mint gyalog.
A helyedben olyan dolgot választanék, ami hasznos, de ha nem tudsz ilyet akkor koncert jegy, mozijegy, vagy ilyesmi.
Vagy egy jó könyvet!
Amiket ajánlok: Szen Johanna Gimi, Éjszakai cirkusz, Iron King.... Rengeteg könyv van!
Én egyszer olyat is csináltam, hogy azt kértem a szüleimtől, hogy "tegyük el későbbre". Nehezen, de beleegyeztek és amikor tényleg kellett valami, azt kértem szülinapomra :')
8/12 anonim válasza:
Szerintem mond meg a szüleidnek, hogy idén meglepetést kérsz, lepjenek meg. Annál jobb ajándék nincs. Én legalábbis így gondolom.
9/12 anonim válasza:
Nem tudom milyen könyveket szeretsz de Leiner Laura: Szent Johhanna Gimi című könyvje nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!