Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek neki?

Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmnek lesz 18. születésnapja nemsokára, ám kicsit elbizonytalanodtam az ajándékát illetően, ugyanis én kiterveltem, hogy fülbevalót veszek neki, egy ilyet: [link] Szereti a fülbevalókat és a pillangós dolgokat is, ezért gondoltam erre. Pluszban tortát is sütök neki, meg gondoltam még valami apróságra.

Viszont ma telefonált anyukájával és arról beszéltek, hogy apja hoz neki fülbevalót Spanyolországból, erre azt mondta: "De hát már van vagy ezer fülbevalóm" Szóval itt a bibi, ezek után nem tudom mit vegyek neki.

Nyakláncokat, karkötőket nem hord, nem sminkeli magát, parfüme is van, nem szokott olvasni se. Mit tanácsoltok? Van esetleg valami ötletetek?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2013. ápr. 23. 15:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Gravírozott toll. Közös képes párna, naptár.
2013. ápr. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!