Mit vegyek a legjobb barátnőmnek szülinapjára?
Figyelt kérdés
12 éves.Nagyon szereti a divatot.De bizsut nem akarok neki,mert azt mondta egy másik lány,hogy vesz neki.Szóval elúszott az ötletem....Mit vegyek akkor mégiis?2013. ápr. 20. 13:56
2/7 Emberek válasza:
könyv, parfüm, vagy bármi más illatszer, plüssfigura, a süti sem rossz ötlet
3/7 anonim válasza:
Küldj neki ask.fm-n ajándékot :'DD
4/7 anonim válasza:
Nem ismerjük,neked viszont a legjobb barátnőd...tudnod kéne
5/7 anonim válasza:
annyi eszed sincs, mint egy marék homoknak.
honnan kéne nekünk tudni, hogy te mit vegyél neki? könyörgöm, ne legyél már ilyen szerencsétlen, a te barátod, te ismered. vagy elolvashattad volna a többi 6000000000000000000000000000000000000 ilyen kérdést.
6/7 anonim válasza:
vegyél neki egy automata,többfunkciós,dupla csövű eszkimó vibrátort. Örülni fog neki
7/7 anonim válasza:
hát én.. 12évesen nagyon szerettem a plüssöket:$ jó 15évesen most is :D:D vegyél neki valami naaaaaaagymacit:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!