Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a barátnőmnek...

Mit vegyek a barátnőmnek születésnapjára?

Figyelt kérdés
16. születésnapja lesz, és nincs ötletem :) 2 éve legjobb barátnők vagyunk, de minden ütős ötletemet ellőttem már. A legjobb jellemzés rá az hogy pszichopata :)nyugi valójában nem az, csak stílusilag. imádja a horrorfilmeket a thrillereket és boncnok akar lenni. Tavaly születésnapjára például szikét kapott tőlem. De most nincs ötletem :) segítsetek, és normális válaszokat légyszi :)

2013. ápr. 22. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Csináltass neki egy tortát, amin egy zombi van, és minden csupa vér mellette, a szájában meg egy emberi kéz van. Nem 3D-ben értem, hanem csak úgy szimplán a torta tetejére. Jobb most nem jutott eszembe.
2013. ápr. 23. 07:42
 2/3 anonim válasza:
Pl. filmeket, amilyeneket szeret, vagy valami vicces feliratú pólót..:)
2013. ápr. 24. 19:42
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :) tortát csináltam neki, zombisat, és nagyon örült neki :) köszi a tippeket :)
2013. ápr. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!