Mit vegyek a feleségem 40. születésnapjára?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 12:40
1/6 anonim válasza:
Olyan dolgot, aminek tudod, hogy örülne. Még is csak a feleséged, illene tudnod, hogy mi az. :/
2/6 anonim válasza:
Mennyi a keret amit erre szánsz?
3/6 anonim válasza:
Bizony, valósítsd meg egy régi vágyát!
Csapj egy óriási meglepetésbulit, ha szereti, vidd el wellnessre, vagy éppen vegyél egy kiskutyát, festményt, kérdezősködj, szervezz, mindenkinek más jön be.
Nekem nemrég volt, a bulit magamnak kellett megszerveznem, és a férjem egy tábla csokival, meg egy vicces képeslappal lepett meg, még tortát sem vett. Igaz, nagy pénzekkel sajnos nem rendelkezünk, nagyon kell figyelni, mire költünk.
Nagyon fájt!!!
4/6 anonim válasza:
Úgy értem, olyat vegyél, aminek tuti örül, látszódjon az ajándékon, hogy figyelmes voltál, nem csak levetted a polcról... ára mindegy, ami neked belefér.
5/6 anonim válasza:
Én olyan dolgot vennék a helyedben, ami vissza idézi az első közös emléket.
Ha nem jut eszedbe semmi, akkor járd a boltokat, és nézd a kirakatokat, és ami legjobban megtetszik, legyen az bármi vedd meg. Valamikor a hirtelen jött ötlet jobb mint a betervezett.
6/6 anonim válasza:
Egy izgalmas, mulatságos óvszert. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!