Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a feleségem 40....

Mit vegyek a feleségem 40. születésnapjára?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan dolgot, aminek tudod, hogy örülne. Még is csak a feleséged, illene tudnod, hogy mi az. :/
2013. ápr. 10. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Mennyi a keret amit erre szánsz?
2013. ápr. 10. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Bizony, valósítsd meg egy régi vágyát!

Csapj egy óriási meglepetésbulit, ha szereti, vidd el wellnessre, vagy éppen vegyél egy kiskutyát, festményt, kérdezősködj, szervezz, mindenkinek más jön be.

Nekem nemrég volt, a bulit magamnak kellett megszerveznem, és a férjem egy tábla csokival, meg egy vicces képeslappal lepett meg, még tortát sem vett. Igaz, nagy pénzekkel sajnos nem rendelkezünk, nagyon kell figyelni, mire költünk.

Nagyon fájt!!!

2013. ápr. 10. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy értem, olyat vegyél, aminek tuti örül, látszódjon az ajándékon, hogy figyelmes voltál, nem csak levetted a polcról... ára mindegy, ami neked belefér.
2013. ápr. 10. 16:30
 5/6 anonim válasza:

Én olyan dolgot vennék a helyedben, ami vissza idézi az első közös emléket.

Ha nem jut eszedbe semmi, akkor járd a boltokat, és nézd a kirakatokat, és ami legjobban megtetszik, legyen az bármi vedd meg. Valamikor a hirtelen jött ötlet jobb mint a betervezett.

2013. ápr. 12. 17:16
 6/6 anonim válasza:
Egy izgalmas, mulatságos óvszert. :D
2013. ápr. 17. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!