Hogy van az, hogy ha valakit elhívnak egy szülinapi partyra, akkor visz ajándékot, meg fizeti a saját fogyasztását?!
Figyelt kérdés
Számomra, ez nagyon furcsa szokás. Nálunk, ha valaki szülinapot tart, akkor gondoskodik a vendégek étel, és italfogyasztásáról, vagy pedig nem tart bulit eleve...2013. febr. 1. 01:49
1/7 anonim válasza:
Nem mindenki egyforma. Ha ennyire zavar akkor ne menj el! Majd elmegy az akit nem zavar.... öcsém micsoda problémáitok vannak!
2/7 anonim válasza:
Engem is így hívtak meg, hogy ajándékot kell vinni meg ott a saját költségeinket fizessük! Én is úgy tudtam ,hogy ez úgy szokás hogy a meghívott visza ajándékot de akinek a bulija van ő fizeti ezeket..Szerintem ha nagyon nagyon nagyon költséges bulit tart az aki elhívott téged ne menj rá el...vagy azért tegyél (KEDVESEN) egy megjegyzést, hogy ez nem így szokott lenni.. :D bocsi csak ennyivel tudtam segíteni
3/7 A kérdező kommentje:
Van, hogy kötelességből kell menni, nem kedvből...Viszek szívesen ajándékot, meg kifizetem én a fogyasztásomat is, csak bunkó szokásnak tartom ezt...Ha én hívok vendégeket, akkor készítek ételt, italt, és nem fizetettem ki senkivel. :) Ha meg nincs rá pénzem, akkor nem szervezek bulit inkább, vagy csak pár embert hívok...
2013. febr. 1. 15:13
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! :) Várom még a véleményeket! Senkit sem pontozok le, csak fel! :)
2013. febr. 2. 02:08
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, az én baráti körömben meg pont az a szokás, hogy a szülinapos semmit nem fizet - mondjuk a bulit sem ő szervezi, hanem neki szervezik... Január elején a szülinapomon mindenki meghívott egy körre, semmit nem fizettem. De ez nem is otthoni kis zsúr, hanem beülünk valahova.
25N
7/7 A kérdező kommentje:
Ha nem a szülinapos szervezi, hanem neki szerveznek egy meglepetés bulit mondjuk, az más. :) Akkor értelem szerűen a szervezők fizetik. Köszi a hozzászólást!
2013. febr. 5. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!