Kinek hogy esne, ha a szulinapjan nem kapna szulinapi tortat?
" Nekem kell. "
A muszáj ajándék mindig keserű.
4
Ma a középosztály-volt középosztály gyerekeinek a 40%-a éhezik, ha mond ez neked valamit.
Nem tudom hol élsz, max. ha a XII, I,II kerületbe akkor esetleg még megértem, de ha más hol akkor ez a hozzászólásod nagyfokú tájékozatlanságot mutat a jelenlegi mai Magyar helyzetről..
Soha nem érdekelt. nem a torta teszi szülinappá a szülinapot!
Hanem a család, barátok, a kedvesség, az,hogy egyáltalán felköszöntenek.
Nekem ez is jól esik, az pedig ha kapok valakit valamit amiből látszik a törődés az még tudja fokozni.
Köszi a lepontozást, mert nekem születésnaphoz hozzá tartozik a torta. Gyorsan írtam, így a "kell" szót használtam. Tisztába vagyok az árakkal mi mibe kerül, mert saját háztartást vezetek! Születésnapomkor minden évbe hazamegyek anyumékhoz és Ő készíti a tortámat és + egy pezsgőt szoktak venni hozzá.
Nekem ez a csokitorta a kedvencem, anyu próbált másfajtákat csinálni, finomak voltak, de nekem akkor is ez a favorit.
# 5/9
Jaj azért akinek nincs 1000-1500Ft-ra tortát sütni az nagyon nem a középosztály. Mindig csak ez a siránkozás, minden hónapban félre tett volna fél kg cukrot, lisztet ami kell aztán meg is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!