Hogyan legyek a szulinapi bulin Partyarc?
Amm..eddig mindig meghuzodtam es soha nem szerztem haverokat baratokat a bulikon.Most valahogy azt szeretnem hogy sok mindenkivel tudjak beszelni,sok baratot szerezzek sok mindenkivel tancoljak .
Es hogy fel figyeljenek ram.
14\L vagyok
Egyepkent a buli egy het mulva lesz,es korubelul olyan 12-15 evesek lesznek ott.
Party szemüveg? Azzal csak a másolópapírra helyettesíted a vonalakat, h megtanulj egyenesen írni. xd
Gratulálok. Fluorfluorfluor, yeah!
Legyél nagy bunkó, alázd le a gyengéket, mindenki szeretni fog.
xdd partyszemüveg??....szerintem már rég lejárt..
amm nem fogok bunkózni annyira csak egy picit xd
Hát ha visszahúzódó vagy, akkor szerintem hiba határozod el, hogy most aztán nagy party arc leszel, ugyanaz a visszahúzódó kislány maradsz. Legalább is én ezt tapasztaltam. Az alkohol segít áttörni a gátakat, de mivel csak 14 vagy ezt szóba se kellett volna hoznom. Azért ne add fel, próbálkozz, de ne akarj rögtön a középpontba kerülni.
Egyébként sajnos tényleg igaz, hogy az a menő egy bulin, aki rengeteget iszik, és hülyét csinál magából vagy másokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!