Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Édesapám 70 éves lesz. Milyen...

Édesapám 70 éves lesz. Milyen ajándékot vegyünk?

Figyelt kérdés
Testvéreimmel közösen is szóba jöhetne, így 3 felé osztódna.

2013. jan. 15. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
könyv, kötött kesztyű vagy sál, fotóalbum rólatok, karóra, esetleg olvasószemüveg, bor (vagy amit szeret), nadrágot, kedvenc csokiját, parfüm, pénztárca..
2013. jan. 15. 16:27
 2/4 anonim válasza:
14%
70 éve éltek vele együtt, nem tudjátok?
2013. jan. 15. 18:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

1. ezek már mind megvannak neki, így sajna valami mást kell kitalálni. Egy gyógyfürdős hétvégére is gondoltam már, de nem akar utazni... Valami emlékezetes dolog jó lenne...

2. Nem élünk együtt 70 éve, már csak azért sem, mert én 41 éves vagyok :) de még 41 éve sem, mert 1 éves koromban elváltak és havonta egy délelőtt volt a kapcsolattartás, aztán pedig messzire költöztünk, így nehézkes megoldani a találkozókat. ...és igen sajnos nem ismerem saját Apámat... Viszont tisztelem, szeretem, tudod Ő az Édesapám! De a "kedves és jóindulatú" hozzászólásod igen-igen találó volt... :( Máskor inkább nem kérek belőle...

2013. jan. 16. 11:00
 4/4 anonim válasza:

Akkor 40 éve. Én egyáltalán nem ítélkezek, úgy hogy, még nem is ismerem! De mégis a családtagod, neked jobban kéne tudnod, mint nekünk!

második voltam, Peace!

2013. jan. 16. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!