Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 13 éves kislány születés...

13 éves kislány születés napjára ötletek? Még elég gyerekes, éretlen, játékos.

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 15:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kedves óvszeres! Nagyon kiábrándult ember vagy. Sajnállak. Én is ebben a világban élek, és tudom, hogy vannak ilyen gyerekek, még a szükebb családban is. De ez a gyerek nem olyan. Lehet, hogy nem is jó, de mi megőrizzük amig lehet ezt a romlatlan énjét a gyermeknek. Az ajándék utalvány nyert, már intézkedtem a grafikusunk felkérésével. A "délig" felnőttnek üzenem, hogy ha him nemű, igencsak figyeljen magára, mert pedofil hajlamából még baj lehet.
2012. szept. 5. 06:21
 12/20 anonim válasza:

Hat mondjuk egyaltalan nem azert, hogy vedjem, de az szerintem felig felnott akart lenni.

Mobilrol irva en is gyakran potyogok felre.

2012. szept. 5. 12:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: igen, pont ez a lényeg. Hogy félig felnőttet írt, amikor is egy 13 éves kislány egyáltalán nem félig felnőtt. Vannak olyan lányok akik ennyi idősen már viszonyt kezdenek és szexelnek, amitől zárójelben mondom, szintén nem felnőttek, pusztán családi problémák, szeretethiány miatt kényszerülnek ebbe bele.

Egy normál, jó családban nevelkedett 13 éves lány még játszik, és nem a fiúk érdeklik.

2012. szept. 5. 12:40
 14/20 anonim válasza:
Egyebkent lány vagyok,en csak mondtam,hogy 13 éves lány nem kislány hanem kamasz.A mai világban egy 13 evesek egy resze mar sajnos nem szűz.Én nem vagyok ilyen 15 éves vagyok és szűz vagyok. és nem vagyok pedofil.ja és mobilról írva elirhatok 1-2 betüt. "még éretlen"Nem azon múlik a nagylányság én pl 13 évesen elég fejlett voltam. na mind 1
2012. szept. 5. 20:35
 15/20 A kérdező kommentje:
A kérdés nem a nemiségre vonatkozott, nem is a besorolásba, hogy l3 évesen minek érzed magad. Egy l3 éves lány még kislány kell, hogy legyen rendes körülmények közt. Az előzőeknek volt igazuk, attól, hogy esetleg ugy élnek, ahogy, attól még gyerekek. Ajándékról viszont nem irtál.
2012. szept. 6. 06:17
 16/20 A kérdező kommentje:
Még mindig aktuális. Élmény dolgot leszavazták a szülők.Nagy bulija lesz, és ott bontogatni szeretne. Nem mutatós az élmény kártya. Valami "dobozos" kellene. Valami okos ajándék, de mutatós is.
2012. szept. 12. 08:12
 17/20 anonim válasza:
görkori? :)
2012. szept. 12. 10:30
 18/20 anonim válasza:

Hihetetlen, hogy egy ilyen kedves kérdéshez ennyi primitív hozzászólás születhet...sajnálom ezeket az embereket...nagy emberi butaságról adtak tanúbizonyságot...

Tudom nem "dobozos" ajándék, de egyik ismerősömnél nem rég a 12 éves kislányuk egy papagájt kapott ajándékba, amit gondozni kell, figyelni rá, picit amolyan "korai kötelezettség" tudat erősítése lehet (persze ha már van neki akkor nem). Az én kislányom 7 éves lesz, én is bajba voltam a legutóbbi szülinapjánál mit vegyek neki, így vettem neki teknősbékát, akváriummal mindennel. Imádja az állatokat, nagyon elkötelezett irányukba, és nagyon szépen gondozza, figyel rá mindennap. Annyi sablonos játék kapható a boltokban, nem tudok konkrét csomagolható ajándékot mondani.

2012. szept. 13. 00:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Drága vagy de Mami vagyok, nem szülő. Vétóba ütköznék. De hála az égnek megoldódott. Vettem neki ki segitséggel egy MP 4-est. Én nem értek hozzá. Állitólag nem gagyi, tudja a videót is. Drága sem volt annyira. Köszönöm a sok választ.
2012. szept. 13. 06:28
 20/20 anonim válasza:
Örülök neki hoyg megoldódott, tudom hogy van ez , kell a szülők beleegyezése természetesen, nem a hátuk mögött gondoltam megvenni az állatkát. Az mp4 az jó dolog, jó ötlet volt :)
2012. szept. 14. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!