13 éves kislány születés napjára ötletek? Még elég gyerekes, éretlen, játékos.
Utolsó vagyok!
Ez az ajándék kérdés attól is függ azért, hogy neked ki a kislány? Lányod? Tesód? Barátnőd? Nem mindegy...
Igen, ajándék utalványt is lehet hozzá csinálni.
Ilyesmi lehetne a felirat:
"Gratulálunk kedves ....(név)! Megnyerted a világ legszebb, legaranyosabb, legokosabb kislányának járó jutalmat mely egy feledhetetlen, egész napos ....... (cselekmény) a nagyszülőkkel! A belépőjegyeket átveheted a nagyszülőktől. További részletek a kártya hátoldalán illetve a helyszínen kérhetőek."
:D
Kedves 6., azert talan hagy ismerje a sajat csaladtagjat a kerdezo, mint te... A tiniket se kell tipizalni, csak azert, mert sokan olyanok, amilyenek. Nekem 14 es fel eves a hugom, es bizton allithatom, hogy senkitol nem fog a csaladban szexi fehernemut kapni.
De meg ha olyan is lenne a kerdesben szereplo lanyka, akkor sem hiszem, hogy tovabb kene benne erositeni ezt a viselkedest.
Szerintem az ajandekkal szuperül lehet nevelni is. Emiatt én is jónak gondolom a közös programot, legyen pl. kalandpark, vagy hasonlò izgalmas hely, ahol még nem jàrt.
Vagy akàr ruha, az mindig bejön, de én azt együtt.venném meg vele, hagy vàlassza ki! De lehet ez óra, pénztárca, vagy egyéb "komolyabb" dolog,.ami épp nincs neki. Esetleg ha van kedvenc magazinja, akkor annak az előfizetése?
Ja! Megegy eszembe jutott, ami a hugomnak nagyon bejott: falmatrica a szobajaba? Nagyon dekorativ es millio variacioban beszerezheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!