Ti hogy tartottátok meg a 18. szülinapotokat?
jajj a 18. szülinap :') én 2 hétvégén át ünnepeltem :D
első héten.. ott kezdődött h utolsó tanítási napon megleptek a barátaim.. első szünetben levittek a suli menzájára és ott várt egy torta :) a napján családi ebéd volt, este meg 2 barátnőmmel elmentünk egy szórakozóhelyre (ingyen mehettünk be :P)
következő hétvégén szintén volt egy családi kaja, este pedig én rendeztem az egyik helyi pubban szülinapi bulit.. kicsit kevesebben voltunk mint amire számítottam, de azt mondták a többiek h jól érezték magukat :) inkább beszélgetős, ivós buli volt, pedig DJ-t is hívtam h legyen zenénk,tudjunk bulizni. kitaláltak mindenféle játékot nekem.. pl adtak egy cumisüveget, azzal a jelszóval h 'ne nőjek fel olyan gyorsan'..:D abból kellett egész éjszaka innom.. mondanom se kell, elég csúnyán sikerült berúgatni :D az volt az első és utolsó csúnya berúgásom, pedig lány létemre elég jól bírom a piát :D
röviden: nagyon jó volt, sose fogom elfelejteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!