Hány éves korig tartottátok a családban a gyereknapot?
Figyelt kérdés
Vagyis: ha már nem tartjátok, mikor volt utoljára, hány éves volt a legkisebb gyerek a családban, illetve tartjátok-e azután is, hogy felnőttek a gyerekek, csak valamilyen jelképes módon?2012. máj. 30. 14:10
1/19 anonim válasza:
Nalunk kabe 18 eves korunkig volt "megemlekezes" a dologrol, de mar akkor par eve nem kaptunk semmit, nem is igenyeltuk. Szerintem 15-18 eves korig lehet tartani, de vegen mar csak max egy csoki. Igazabol korabban sem kell tulzasba vinni, en is majd csak egy csokit adok a gyereknek max. Most 2 eves, mamajektol kapott gyereknapra ezt-azt, en nem is vettem semmit, mert tudtam, hogy eleg csokit kap:D
Majd raerek tartani 1-3 ev mulva, akkor mar erti is, hogy mirol van szo.
2/19 Lovelorn válasza:
14 éves koromig és mindenhol azt hiszem a családunkban, addig kezelték gyerekként az embert. :)
3/19 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok, a legidősebb tesóm 24, de még mindig minden évben elmegyünk cukrászdába a családdal vagy veszünk otthonra sütit gyereknapkor.
4/19 anonim válasza:
Mi még mindig kapunk anyukámtól, 41 éves vagyok :) Én is adok a 20 éves gyerekeimnek.
5/19 anonim válasza:
Soha nem tartottuk a gyereknapot, a gyerekeim se szerették, nemakartak olyankor kimenni,amikor mindenhol tömeg van.
Tehát nálunk volt 364 gyerekneap,csak amikor másnak az volt, mi akkornem tartottunk
6/19 eddyB96 válasza:
16 vagyok. eddig tartottunk és fogunk is xd
7/19 anonim válasza:
mi sajnos soha nem tartottunk(20 éves vagyok )
8/19 anonim válasza:
73 éves vagyok se mindig kapok valami apróságot!!!
9/19 anonim válasza:
én 13 vagyok és még így sose kaptam semmit meg el se mentünk sehova :SS//
10/19 anonim válasza:
13éves ez szívás... mi szoktunk:D és mindig is fogunk! :D legalább egy süti legyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!