Ti hogy tartottátok meg a 18. szülinapotokat?
Ahogy az összes többit, a valós szülinapom után néhány héttel családi ebéd...
19/F
Családi körben, ahogy szeretem. :)
Aztán rá pár hétre - szintén családdal - elutaztunk Görögországba. Nagyon jó volt. :)
Én 3x ünnepeltem meg. :)
Egyszer a családdal: családi vacsora, olyan 20 vendég, torta, kaja, pia, torta, jó buli :D
Egyszer a barátokkal: buli szórakozóhelyeken, ott olyan 40en voltunk, osztály, sok barát :D
Egyszer a szűk baráti körrel: 8an voltunk, grilleztünk, szalonnát sütögettünk, kertiparty, garázsbuli, zene, házibuli, pia, innivaló, szendvics, TORTA!! :D
Mi kb 30-an beültünk egy kocsmába, ahol előre helyet foglaltam. Ez annyira nem tetszett, mert elég sz*r hely volt, akkor voltunk ott először és utoljára. Képekről jól nézett ki, de a vendégek átlagéletkora 40 volt.
A 19.et már szűkebb körben tartottam 10 fő és egy szabadtéri sörözőben voltunk, ahova szinte minden hétvégén lejárunk.
Amúgy ha kertes házban laknék tuti hogy kerti partit csinálnék, sütögetéssel, piálással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!