A tesóm 14 éves autista (lány)! Mit vegyek neki születésnapjára?
Tényleg te tudhatod csak, autista az rengeteg mindent jelenthet, a szinte teljesen normálistól egészen a kezelhetetlenig... Szóval mi így erre nem tudunk válaszolni...
Egyebekben meg nézd meg az ezer olyan kérdést, ami tiniknek való ajándékokra vonatkozott, hátha jön ötleted.
- könyv
- DVD
- ruha
- mozijegy
- vidd el állatkertbe/vidámparkba...
"vidd el állatkertbe/vidámparkba"
Szerintem ezt kevés autista élvezné. A többség konkrétan hülyét kapna ott.
Sok retardált barom(agyat-műfaszt),nektek kívánom teljes szívemből,hogy majd a születendő gyermeketek szülessen fogyatékosan!!!Akkor majd nem röhögtök!!!
Az autisták szeretik a zenét,színeket.lehet kapni a boltban éneklő zenélő könyveket,amik mesélnek is.De mondjuk így konkrétan más ötletem nincsen,hiszen nem tudom,hogy mi foglalja le,vagy köti le,és mennyire aktív életet él,a fogyatékossága ellenére.
Rajzolni festeni is szeretnek.Én ilyenekre gondolok,ezek biztosan lekötik a figyelmét,és együtt is tudjátok játszani.
Remélem kicsit segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!