Szerintetek ez milyen ajándék?
Figyelt kérdés
Puma övtáskát vettem a páromnak. Ha fontos az ár, 6000 ft volt. Szerintetek ciki?2012. jún. 29. 11:22
1/3 anonim válasza:
Hát attól függ milyen alkalomra és,hogy neki van-e már övtáskája illetve,hogy szüksége lenne rá neki.A magam részéről jó ajándéknak tartom,mivel ha nincs még neki,hasznos lehet:)
2/3 anonim válasza:
Attól függ hord e ilyet,van e neki,kell-e új.
Páromnak jó ajándék lenne(fel is irom),mert ami van az kopott kicsit már,sokat hordja.Igy biztos örülne.
Én nem örülnék,mert sosem hordok ilyesmit,igy felesleges lenne.
3/3 A kérdező kommentje:
Hord a párom igen. Na jó, nem a derekán hanem kézben, hiszen minden fontos iratot benne tart. Szerintem igényes darab és hozzá illő. Ami van neki az kínai, és nem mostani darab. De ezek szerint akkor megfelelő lesz és örülök, hogy tudtam egy kis ötletet adni!
2012. jún. 29. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!