Szerintetek ez nem kevés?
Igazából a barátomnak most lesz a szülinapja. Nincs munkám, nem tudtam neki venni sok mindent, Ő meg mindig megad nekem mindent... Szóval csak egy övtáskát tudtam kiszorítani neki ami márkásabb az átlagnál. (Puma)
Szerettem volna még egy tortát is venni, de nem megy... Szerintetek elég lesz számára a táska? Amúgy nem egy olyan ember aki elvárja, hogy mindennel elhalmozzák, csak úgy gondolom tartoznék még legalább ennyivel.. :/
És még valami. Amit tőlem telik, azt megadom neki. Nincs panasza, ha lenne nem lenne velem 2 éve.. :)
Szeretem az ilyen tudálékos embereket...
ha még nem volt a szülinapja,akkor torta:
1 tojás,20 deka cukor,1 sütőpor,deci tej,negyed kockaval olvasztva,30 deka sütőpor,kanál kakaó,összekevered,kivajazott tepsibe megsütöd,vaj+porcukor+kakaót összekeversz,megkened,rá szál gyertya,és kész
vagy cukrászda,2 szelet sütit kérsz,és kész (tavaly én is 2 szelet sütöt kaptam szál gyertyával,ennyire tellett,de jobban örültem mint máskor az emeltes tortának,mert olyan rossz helyzetben is gondolt erre,még ha 200Ft-ba került is összesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!