Mit csináljak/vegyek a legjobbbarátnőmnek?
Figyelt kérdés
13 éves. van egy vörös kövér macskánk és őt imádja!meg a macskákat úgy alapból de főleg az enyémet:))
arra gondoltam hogy csinálok neki vmi sütit és hogy rossz ötlet lenne ha a macskám egyik képét bekeretezném és azt adnám neki?mert nagyon ritkán látjuk egymást mert naaagyon messze lakik...:( vagy esetleg vmi pólót, vagy mit adjak?:O
Kérlek segítsetek!:)
2012. jún. 23. 10:30
2/4 anonim válasza:
Szerintem küldj neki egy fotót amiben a macskádall,hozzá tegyél egy karkötőt aminek biztis hogy nagyon fog örülni...:)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
nem rossz ötlet...
de még írjatok léci;)
2012. jún. 24. 22:31
4/4 anonim válasza:
Szerintem akkor mindenféleképpen valami olyan dolgot adj neki amin szerepel a macska, manapság már szinte mindenre rá tudják nyomtatni az általad vitt képet, de szerintem örülne neki ha nem csak a macska egyedül, hanem te is rajta lennél a képen. A pólót én nem javaslom, inkább bögre vagy ahogy Te is írtad egy szép képkeretbe tenni a képet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!