Mit kene vennem a nagymamam 70 szuletesnapjara?
Az Én drága nagymamám, aki már meghalt sajnos, egy parfümre vágyott. Egy igazi,"márkás" illatszerre. Sohasem volt neki ilyesmi, és annyiszor mondta, hogy majd egyszer vesz egyet magának. Ő nem vett sosem, de amikor 80 éves lett, és már nem tudtuk kitalálni, hogy mit vegyünk neki, akkor kapott egy "igazi", márkás parfümöt. Amikor kibontotta, csillogott a szeme, annyira örült neki, órákig csak szorongatta. Talán ha kétszer használta, többször biztos nem, annyira féltette. 86 éves korában halt meg a nagymamám, és az egyetlen kívánságom az volt, hogy ezt a parfümöt megkaphassam. Megkaptam, itt van a polcomon, el nem tudom mondani, milyen érzés, amikor beleszippantok...
Nem tudom hogy a Te nagymamád minek örülne, talán egy parfümnek, márkásabb díszdobozos bonbonnak. Egyik barátnőm egy szép táskát vett a mamájának, azzal járt a templomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!