Mit kérjek anyutól szülinapomra? Valami nagy dolog
hát mondjuk szeretek énekelni....dehát ahhoz mit kérjek?
Könyveim meg vannak karácsonyra is azt kaptam
nevelő apádtól meg anyudtól külön ajándékot kapsz???
10000 forintból töltsetek el kettesben anyuddal el csajos napot:menjetek el ketten egy wellnesbe -egész nap fürdőzés, úszkálás, szauna,pezsgőfürdő, masszázs, beszélgetés.
az éneklés a hobbim :)
Utolsó ez nem rossz ötlet,de anyu nem fog belemenni.Nem fogja engedni hogy rá költsek.Volt már olyan hogy például karácsonyi pénzemből amit maméktól kaptam nekik vettem ajándékot.Akkor is azt mondta hogy ami pénzt kapok azt költsem magamra
Annyira bírom az ilyen kérdéseket, hogy "mit kérjek" különböző alkalmakra.
Sokszor már tényleg azt gondolom, hogy csak heccelésnek teszik ki egyesek, mikor látják, hogy sokan meg azt kérdezik, hogyan jöjjön ki a család havi X forintból, mikor a bevételük még a számlákat sem fedezi...
Nem azt mondom, hogy ne kérj semmit, ha egyszer van ilyen lehetőség, örülj neki.
De a lehető legízléstelenebb dolognak tartom ezt így kiírni, mások képébe vágni.
16 évesen (meg a hasonló kérdést épp az előbb fejtegető 12 éves, aki gyereknapra keresne megfelelő ajándékot magának...) még valószínűleg nem érted ezt meg, de vannak, akiknek napi megélhetési gondjaik vannak. Családok, akik soha nem tudnak elmenni sehova, gyerekek, akik csak álmodnak arról, hogy kapnak majd egyszer egy gombóc fagyit... Legalább ne kérkedj azzal, hogy te szerencsés vagy, és nem így élsz!
(Még egyszer mondom, nem az irigység beszél belőlem, ha a szüleid azt mondják, ilyen értékben kapsz ajándékot, nyilván fogadd el, és örülj neki. De minek ide újra és újra ilyen kérdéseket kiírni???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!