Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Kérdésem a következő, apukámna...

Fancuska123456 kérdése:

Kérdésem a következő, apukámnak holnap van a szülinapja és itthon gyorsan össze szeretnék neki dobni valamit . Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
bármi jó de én főleg könyvjelzőre gondoltam ti mit gondoltok?

2012. márc. 16. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Csinálj neki kuponokat, amiket nálad beválthat. Ilyeneket írjál rápl: Lemosom a kocsit, behozom neked a sört, készítek neked egy finom kávét /vacsorát, ebédet, reggelit/, ágyba viszem neked a kávét, kimosom a zoknidat, megmasszírozom a vállad,/a hátad, a lábad/ stb....
2012. márc. 16. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
A könyvjelző jó ötlet. Ha nincs otthon szines kartonlapod, akkor kérj anyudtól egy cipősdobozd. Vágd ki abból, majd festékkel fest be, legyen egy alapszíne mindkét oldalon. Ha megszáradt, utána lehet rá egy szép piros szív, vagy egy kis virág, esetleg egy napocska. Biztosan nagyon örülni fog neki!
2012. márc. 16. 12:11
 3/4 anonim válasza:
100%
az első nekem nagyon tetszik:D kiraly:D
2012. márc. 16. 16:21
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a jó ötleteket
2012. márc. 16. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!