Kisbabánkkal vagyok itthon. Páromnak a héten lesz a 30. szülinapja. Mit készítsek neki? Elmenni nem tudok ajándékot venni a baba mellett. Főzni persze fogok finomságot, de mit lehetne még kitalálni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 19:27
2/7 anonim válasza:
Én csináltam neki kuponokat. Pl kedvenc süti megfőzése kupon, szex kupon,...stb., amit bármikor felhasználhat, nem lehet kifogásom. Persze csak egyszer. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszi második. Ez marha jó ötlet!
2010. jan. 28. 19:58
4/7 anonim válasza:
ez a kuponos ötlet tényleg marha jóóóóóóó:)csak nekem kell még várnom áprilisig.nehéz lesz:)
5/7 anonim válasza:
ez a kupon tényleg jóóóó, májusban lesz uram , bevetem :)))))
6/7 anonim válasza:
Rendelj a netről valami babátokkal kapcsolatosat.Vagy én pl. bodyt vettem a lányomra apukám a legerössebb a világon felirattal.Valami fényképes dolgot vennék a babátokról.
7/7 anonim válasza:
Igaz, én nem a szülinapjára, hanem karácsonyra (az első karácsonyra hármasban), a kisfiúnk kéz- és lábnyomatát csináltam meg neki temperával. Volt itthon egy képkeret, amiben elég gagyi a kép, abba raktam bele.
A kupon is nagyon jó ötlet, én is ki fogom próbálni. :D Lehet, hogy én meg sem várom a szülinapját, hiszen az még olyan messze van (július közepe). :D
Majd írd meg, hogy örült-e a meglepinek. Boldog szülinapot neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!