Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vennétek neki?

Mit vennétek neki?

Figyelt kérdés
Barátom egy hét múlva 18 éves lesz, és még nem tudom mit vegyek..tudom szar vagyok, nem vagyok kreatív, ez van:) Szerintetek minek örülne? Gondoltam arra, hogy csinálok neki (nagyival) egy tortát, és egy kicsi személyességet viszek bele, de még mellé kéne valami. Ne írjatok olyanokat, hogy elégítsd ki orálisan...stb:)) 2 hónapja vagyunk együtt. L/17
2012. márc. 1. 17:09
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Adj neki egy 'orális szex' kupont és kösd ki, hogy két hónap múlva felhasználhatja bármikor.
2012. márc. 1. 17:10
 2/10 anonim válasza:
ő is március 8.án lesz 18?:O én is :O torta jó ötlet, de te tudod miket szeret, mi az érdeklődési köre :D
2012. márc. 1. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
49%

Miért nem te csinálod a tortát? Tehetségtelen vagy hozzá? Vagy lusta?

Mi nem ismerjük a párod. Ezt jobb ha így az elején megtudod. (és a szerencséd is)

Szerintem ha szereted akkor valami kézzel készült dologgal lepd meg, amit te csináltál. Vagy olyan dologgal ami kapcsolódik a hobbijához.

2012. márc. 1. 17:12
 4/10 anonim válasza:
100%

Én még mindig egy zacskó pirított tücsökre esküszöm.

Azt biztosan nem felejti el soha. ;)

2012. márc. 1. 17:15
 5/10 anonim ***** válasza:
pólót és csokit:)esetleg süthetsz grátiszba sütit,v tortát:)
2012. márc. 1. 17:19
 6/10 A kérdező kommentje:
:DDD köszi:)
2012. márc. 1. 18:08
 7/10 A kérdező kommentje:

foci a hobbija, pl vmi meccsre szívesen vennék jegyet, de itt nincs semmi értékelhető, meg jó meccs, se csapat

:D

2012. márc. 1. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor süss neki focis tortát, nemrég láttam a neten, google ki fogja neked dobni.

Ha van kedvenc csapata, akkor szerencsés vagy, mert biztos vannak mindenféle sálak, sapkák, ágytakarók, kulcstartók. Én is vettem már 1x-2x ilyet, és örüllt neki!

2012. márc. 1. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Szervezd össze a barátokat egy meglepi bulira!

Menjetek el vidámparkba,bowlingozni,gokartozni ilyesmi.

2012. márc. 2. 07:06
 10/10 anonim válasza:
torta szupi ötlet. mellé egy üveg bort, amiről áztasd le a cimkét és csináltass rá öntapadós cimkével egy képet a saját fotóddal...
2012. márc. 2. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!