Mit adjak a páromnak a pénteki születésnapjára? (Nyugdíjas korú férfi.) Tavaly nagyon-nagyon örült a plüss játékmacinak. Egy hónapig boldogan mókázott nekem. Szerintem ez már felülmúlhatatlan...
Bulizni, ahova több esetben nem vitt magával még, csak ritkábban. De a héten közös ebédelést terveztem az egyik kedvenc helyünkön.
Mostanában nincs túl jó kedvében. Fáradtabb az átlagnál, amit meg is értek. A nyáron nem tudtunk kikapcsolódni bizonyos váratlan események miatt, pedig nem ez volt az eredeti elképzelés.
Azt mondta, hogy az sem baj, ha október 24.-én kapja meg az ajándékát. :) (Egyelőre nem számoltam semmilyen összeggel.)
Kb. egy hét múlva tudom kiszámolni, hogy mire mennyi jut. (Önállóbb gazdálkodást még nemrégen kezdtem. Mióta egyedül élek - 5 hónapja.)
Aztán megbeszélem vele a részleteket, de a mai napja kifejezetten "rohanós" és intézkedős.
Legfeljebb azt tanácsolom neki, hogy szorongassa jobban a plüssmacit és azzal emlékezzen a tavalyi "kicsivel jobb" élethelyzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!