Hol tudok olyan nagy plüss macit venni amibe beleférek?
Tudom elég fura kérdés de kifejtem:
Tehát október végén lesz a barátnőm szülinapja és arra gondoltunk a legjobb barátnőjével hogy kicsit meglepjük. Veszünk egy nagy plüssmacit ami elég nagy ahhoz hogy beleférjek (kb 175 centi vagyok), a hátán szétszedjük a varrást, kiszedjük a bélést és én belebújok. Az lesz a meglepi, hogy a barátnője áthívja magához hogy odaadja az ajándékot ami a maci (benne én). Én mozdulatlanul fogok ülni az ágyán a maciban így nem fog neki feltűnni hogy benne vagyok. Aztán odamegy a macihoz én meg megmozdulok aztán kibújok belőle és én leszek a meglepi. Persze a bélést megtartjuk hogy utána vissza lehessen varrni :D
Már csak az a kérdés hogy hol lehet ilyen hatalmas macit venni? (Nem baj ha drága)
Én szívrohamot kapnék :D
Tavaly Metróban láttam ilyen nagy macikat. De lehet, hogy az csak karácsony előtt lesz megint.
Neten viszont tuti van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!