Mit adhatnék egy 42 éves ferfinak születésnapra akinek mindene megvan?
2-3hónaja ismerjük egymást, nagyon fontos nekem,szeretném valamivel meglepni.
Szereti az extrém sportokat, természetet, programokat,szinte már mindenhol volt, eddig még nem tudtam újat mondani neki.
Nem szereti az éttermeket, édességet.
Tárgyilagosan mindene megvan, valami személyesebbet szeretnék neki, de nincs ötletem. Gondoltam ezekre a kártyákra amik pároknak vannak vagy kaparós plakátokra, de azokból sem tudnék választani, hogy melyik lenne jó, bár lehet az inkább más alkalmakra való. Olyan 20ezer a max amit költenék.
Ez alapján olyannak tűnik, aki talán értékel valamit, amit te személyesen csináltál.
Lehet ez rajz, festmény, karkötő, vagy bármi, ami te készítettél a 2 kezeddel.
(Én az ilyen jellegű ajándékokat elrakom és néha amikor a kezembe kerül eszembe jut az illető is)
Fém kartyatartó?
Plusz bele mellé egy vacsora meghivas?
Ezek a kézzel készült cuccok kisgyerektol szülőnek elmennek, de két felnőtt között nevetséges, hacsak nem művész az, aki adná
Esetleg egy ilyen?
Ez egy olyan éjjelilápma, aminek a burkolatára közös képeitek vannak nyomtatva
Attól függ, milyen a kapcsolat köztetek. Szerető? Kolléga/főnők? Szomszéd akit el akarsz csábítani? Szexuális vonzalom miatt olyan fontos? Vagy mert ő a sugardaddy és rossz lenne, ha elapadna a forrás?
Minden attól függ, hogy milyen a kapcsolat köztetek, mi motiválja őt, és mi motivál téged.
2-3 hónap ismerősi viszonyban, ha nem szoros kapcsolat, akkor én semmit nem adnék, akkor sem, ha fülig bele vagyok esve.
Ha rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, akkor sem vennék nagy dolgot. Pl. egy jobb italt, amit szeret, mellé egy üdvözlőkártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!