Apám 50. születésnapjára mit adhatnék?
Figyelt kérdés
Nagyon béna vagyok ajándékokban. Általában veszek valami sört, csokit vagy ruhát, de gondoltam, egy kerek számra mégis valami kreatívabb illene, főleg hogy a család nagy bulit szervez.
Nagyon szeret kertészkedni, íjászkodik, szokott olvasni, kedveli a viking történelmet és nagyon szereti a hasát és a söröket. Sorozatokból nagyon szereti a Trónok Harcát és a Vikingeket. Hirtelen ennyi jut eszembe. Van valami ötletetek?
2023. szept. 1. 20:46
2/6 anonim válasza:
Az én apum nem viking,és szerintem a Te apud nem biztos hogy örülne egy ilyennek,de én egy ❤️ alakú párnát varrtam apum 50. szülinapjára. Nem lett a legszebb(mert én se vagyok túl ügyes) de nagyon örült neki:)
Azért remélem,hogy találsz vmi klassz cuccot. Apudnak pedig boldog szülinapot:)
Az élet 50 fölött kezdődik igazán:)
3/6 anonim válasza:
Ha gondolod egyéni személyre szabott köszöntő versek írásában egész jó vagyok. Szívesen segítek :)
4/6 anonim válasza:
Vedd meg neki könyvben a Trónok Harcát.
5/6 anonim válasza:
Egy hatalmas ölelés többet ér, mint bármilyen ajándék.
6/6 anonim válasza:
Az én faterom sosem örül semminek. De 50. születésnapjára egy fényképes tortát kapott, akkor egyszer láttam őt örülni valaminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!