Milyen ajándékot adhatnêk páromnak(21-22F)?
Figyelt kérdés
Nem voltam most diákmunkán igy nincs sok pénzem szüleimtől sosem szerettem kérni. Jó a kézügyességem (nem kérem a vicceket) de tanácstalan vagyok pedig tudom miket szeret. 18L2020. júl. 29. 13:38
1/9 anonim válasza:
Én filmes/sorozatos relikviát! Egy vacsorát (étteremben)! Bowling vagy élmény...
2/9 A kérdező kommentje:
Nem mintha olyan régimódi lennék de páromat zavarná hogy a nő fizetne 😅
2020. júl. 29. 22:01
3/9 A kérdező kommentje:
(Étterem)
2020. júl. 29. 22:01
4/9 anonim válasza:
Akkor gépes/konzolos játék! Te ismered!
5/9 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mennyi időd van az eseményig, a kézügyességed mit takar (nem mindegy, hogy horgolsz, vagy gyöngyözöl, esetleg rajzolsz), mi az ami őt érdekli, és egyáltalán mennyit tudsz fordítani az ajándékra?
6/9 A kérdező kommentje:
2. Hónapom kb. Rajzolok figurákat csinálok festek.
Az az alap pénz van ra
2020. júl. 30. 12:05
7/9 anonim válasza:
Festeni neki egy egyedi pólóra, a kedvenc dolgaiból? :) Milyen figurákat készítesz amúgy?
8/9 anonim válasza:
Az egyedi póló klassz ötlet, használati tárgy is lehet (úti kávésbögrétől, ha nagy kávés, általad díszített nyelű kalapácsig, ha barkácsbajnok...), tortát is csinálhatsz neki egyedi díszítéssel (akár pici kétszemélyes méretben is).
9/9 anonim válasza:
#7 a festék lekophat a pólóról mosásnál.
Inkább valami pólónyomtató céghez vinnék egy pólót, amire rányomtathatják pl. az életkorát (bár ezt érdemesebb kerek számmal csinálni, az mutatósabb), kedvenc focista, színész, a hobbijával kapcsolatban valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!