Mit vegyek még páromnak szülinapjára?
E hónapban tölti a 27-et, 3 éve vagyunk együtt. Volt egypárszor hogy nagyon telitalálat volt amit ajándékba kapott tőlem, de most kifogytam az ötletekből. Mindene megvan, hülyeséget pedig nem szeretnék neki venni, illetve a közös képes ajándékokat más alkalomra adnám neki.
A minap szembejött velem egy weboldal ahol fadobozokat árulnak feszítővassal, egy üveg alkohol, nassolnivaló, laposüveg, csoki stb. van benne (előre összeállított dobozok közül kell választani).
Szerintetek ez jó ajándék lehet?
Bár szeretnék mellé még valami apróságot, ami azért megmarad emlékbe. Viszont ötletem sincs?
Segítetek?
Feszítővas? Ez ilyen poénos ajándék? Vészhelyzet esetére?
Nekem nem jönne be. Inkább te állíts össze egy dobozt a kedvenceiből, és akkor tényleg az van benne, amit ő igazán szeret. Neten vagy csomó ötlet, hogy hogyan lehet mutatós ajándék boxot készíteni. De jobb virágosok is megcsinálják. Csoki, ital mellett bármit lehet bele tenni, pl. parfüm, vagy vmi kis kütyü számítógéphez vagy telefonhoz.
Nézd, te ismered a párodat. Szerintem ilyen feszítővasas poén-ajándékot csak akkor adj, ha tudod, hogy ezeket szereti és értékeli (ismerek ilyet egyébként), mert különben nagyon mellé lehet vele lőni.
Normál esetben azt mondanám, adj valamilyen közös élményt. Most ez kicsit problémás, ugyanakkor nem kell teljesen elvetni, hiszen a korlátozások sem tartanak örökké... majd "beváltja", amikor már lehet menni: mozi, színház, kirándulás, utazás...
Pl. ha mindig vágyott a tengerhez, akkor mondd, hogy majd elmentek oda, vagy ha még sosem látta Párizst, akkor oda... Persze, az anyagi keretet és életstílusotokat nem ismerem, így ezek csak tippek.
De szerintem bármilyen közös élmény többet ér, mint egy felfeszítendő fadoboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!