Mit vegyek páromnak szülinapjára?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva lesz a szülinapja de teljesen kifogytam az ötletekből . Annyit tudni kell róla hogy adrenalin őrült imád szörfözni nagyon sokat utazik, rally versenyekre jár .
Valamit ezzel kapcsolatban szeretnék tudtok valami jó ötletet ?
2019. júl. 24. 12:33
1/8 anonim válasza:
Én a sajátomat elvittem élménylövészetre. Élvezte, szerintem ha valami élményre befizeted ami érdekli, annak örülni fog:)
3/8 anonim válasza:
Tandem, skyward, szabaduló szoba
4/8 A kérdező kommentje:
Valamilyen tárgyra gondoltam mivel élményben eléggé sűrűn van része
2019. júl. 24. 17:25
5/8 anonim válasza:
En is imadok szorfozni, bar ehez eleg sokat kell utaznom. Ha magambol indulok ki en nagyon orulnek egy SUPnak, elevezgetni vele a Balatonon, Velencei tavon :) bar ebben nincs sok adrenalin, de szerintem kiraly, vizisport orulteknek tok jo:) bar nem olcso mulatsag
6/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen anyagi keretre gondoltál, de egy olcsóbb kategóriás Go pro jó ötlet lehet, amivel meg tudja örökíteni az őrültségeit.. Persze ha szereti az ilyesmit.
7/8 anonim válasza:
Tárgy: Metal Earth vagy UGEARS modell? Az UGEARS fa, nagyobb és látványosabb és semmi eszköz nem kell az összerakáshoz és minden modell mozogni is tud, eléggé látványosak. Meg még a sárkány is jó ajándék, lehet kapni a Decathlonban is több félét, valószínűleg élvezné a sárkányeregetést is.
8/8 anonim válasza:
teljesen kifogytal, akkor gondolom legalabb 50 eves hazasok lehettek
egy focilabdat pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!