Nyugdíjas férfinak, aki szerett barkácsolni ajándékötlet?
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 10:52
3/13 anonim válasza:
Én egy szép pénzösszeget kaptam a családomtól, hogy vegyek rajta tetszésem szerinti faanyagot.
Azóta nem topogok a műhelyben, hogy anyagot keressek, egy részét már elhasználtam, de még van bőven.
Tényleg örülök neki, nem is gondoltam, mennyi időm elment az ilyenolyan fák közti keresgéléssel.
4/13 anonim válasza:
Barátom apja egy szarvasagancsot kapott. Azóta az összes késük nyele agancs, és még vett, most már a kilincseik is abból vannak.
5/13 anonim válasza:
Konkrétan mit szeret barkácsolni, mert azért az is elég tg fogalom.
6/13 anonim válasza:
Minőségi szerszám amit tud használni. Értelemszerűen nem mindegy, hogy mondjuk fával barkácsol vagy mondjuk fémmel
8/13 anonim válasza:
Ez egy nagyon kényes kérdés.
Nem tudod milyen szerszámai, anyagai vamnak. Könnyen beletrafálhatsz abba, hogy veszel neki balamit amit ő gagyinak tart és van már belőle jobb.
És ahogy ezt mások is kérdezték-mit barkácsol egyáltalán ?
Alkalmasint őröm helyett bosszúság lesz az eredmény, ráadásul neki jó képet kell hozzá vágni.
9/13 anonim válasza:
Még a # 8-hoz. Én magam is nyugdíjas, barkácsoló vagyok, de jobb szeretem magam kiválasztani, hogy mivel dolgozom.
10/13 anonim válasza:
Jól lepontoztátok a 7-es válaszom, pedig alkalomadtán ezek jobban jöhetnek, mint a tizedik Tescos csavarhúzókészlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!