Mit adjak legjobb barátnőmnek születés napra? Igazából mindene megvan. Nincs különösebb hobbija... Visznont kertésznek tanult,imádja virágokat Fogalmam sincs mit adjak,tudok valami jó ötleteket adni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 06:55
1/7 anonim válasza:
Kedves kérdező. 2 dolog jutott hirtelen eszembe.
1. Vannak ezek a kantárks kertésznadrágok. Esetleg ha vennél egy olyat és a zsebeibe közös emlékekre utaló dolgokat dugdosnál
2. Virágbox, én kísérőajándéknak kaptam ilyet szülinapomra, anyum pedig ezt kapta tőlem anyák napjára. Nekem ezek a dobozkák nagyon tetszenek
2/7 anonim válasza:
Torta.
Vagy elmenni közösen étterembe/cukrászdába.
Elmenni közösen egy programra.
Parfüm, sminkcucc.
Valami érdekesebb virágkompozíció, pl. nekem tetszik az olyan virábox, ami macaronnal van kombinálva.
De édességekből vagy italokból is szoktak ilyen boxot készíteni.
3/7 anonim válasza:
Hívd meg kajálni és beszélgessetek. Mi évek óta így csináljuk. Ha mégis adunk valakinek valamit akkor az apróság szokott lenni.
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
#6 ilyeneket nem szeret sajnos :(de köszönöm
Viszont eszembe jutott még szokott rajzolni és tudd is.
2022. aug. 20. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!