Ötletek mit csináljak a Szülinapomon?/ Megoldás egyedül létre?
Menj el valami fürdőbe/day spa-ba:
Masszás
Testkezelés
Mani-pedi
Fodrász
Kozmetikus
Stb
Boldog születésnapot! Ennél csak jobb lesz, ne aggódj!
Ha a kutyád nélkül is oké, akkor vegyél egy retúr repülőjegyet holnapra oda, ahova olcsó és fedezz fel egy olyan várost, ahol még sosem voltál. Ha a kutyád is vinni szeretnéd csinálhatod ugyan ezt, csak vonattal.
Én a helyedben, ha a fenti nem járható, lehet, hogy elmennék túrázni valahova, esetleg befizetném magam olyanra, amire régóta vágyom és kicsit extrémebb. Ha van olyan, amit eddig az exed miatt nem csináltál meg, itt az alkalom.
Ha nem egyedül akarsz menni, a barátaid nem tudnak veled elmenni?
Ha írsz egy kicsit magadról lehet, hogy jobb ötleteink is lesznek.
Boldog Születésnapot, küldöm az áldást ❤️
Én is voltam hasonló helyzetben, de tovább léptem és erősebb lettem. :)
22/N
Boldog Születésnapot!
Vannak barátaid töltsd velük vagy legyen ez a nap, amikor csak magaddal foglalkozol.
Én elmennék sétálni, kiszellőztetném a fejem. Közben betérnék egy jó cukrászdába és ennék egy finom sütit, vagy fagyit.
Az uszoda, wellness is jó ötlet.
De szerintem addig még a barátoddal is meg tudjátok beszélni a dolgokat és nem biztos, hogy egyedül kell töltened. Bár abban sincs semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!